metalen hekwerk

Draadafsluitingen

Heel kenmerkend door zijn typisch donkergroene kleur is de draadafsluiting een van de meest gebruikte tuinafsluitingen in België.
Privacy garanderen deze omheiningen je niet, maar ze dienen wel perfect voor het afsluiten van jouw woonst.
Door een haag voor de afsluiting te planten, of te kiezen voor matten of strips kan je de draadafsluiting wel volledig afsluiten.

Onder de overkoepelende term 'draadafsluiting' vallen trouwens heel wat verschillene soorten omheiningen. Vaak variëren ze in sterkte.

Soorten draadomheiningen

Onder draadafsluiting verstaan we voornamelijk de draadpanelen en de draadafsluiting op rollen.
Beiden zijn vaak ook nog onder te verdelen naargelang hun uitzicht. Zo kunnen kleuren verschillen, maar ook de grootte en vorm van de mazen, etc.

Een draadpaneel is de sterkste draadafsluiting. Het metalen frame en de metalen 'draadjes' zijn van een dikker en minder plooibaar metaal gemaakt.
Dit scherm is dan ook niet plooibaar en is veel robuuster dan de draadomheining op rollen. Draad omheining op rollen is de meest gebruikte vorm van omheiningen.
Deze draadafsluiting bestaat uit dunnere, flexibele (groene) metaaldraad. Een tuinomheining in dit materiaal zetten is erg eenvoudig: de afsluiting moet gewoon worden uitgerold.
Deze afsluiting krult of plooit gemakkelijk om, daarom wordt soms gekozen voor versterkende maatregelen.

offerte offerte Offertes vergelijken doet besparen!
Kom in contact met plaatsers uit jouw regio!